Retourneren

Voor klanten van FIB Boutique geldt een bedenktijd van 7 dagen. Dit bekent dat je 7 dagen hebt om na ontvangst van de bestelling aan te geven dat je het pakket wilt terugsturen. Hierna heb je ook nog 7 dagen om het pakket terug te zenden.

Let op! Sieraden zoals oorbellen (wegens hygiënische redenen) en SALE items mogen niet worden geruild of geretourneerd.

Als je iets terugstuurt, vragen we wel wat gegevens om alles goed te verwerken. Zo kunnen wij er zeker van zijn wie het pakket heeft teruggestuurd.

Volg de volgende stappen:

Stap 1: Voeg de originele pakbon bij de zending. Vermeld hierop dat het een retour betreft.

Stap 2: Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verzendverpakking geretourneerd worden. We vragen je alles goed in te pakken!

Stap 3: Breng het pakketje naar een PostNL punt en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. Ook zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten.

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we niet terugnemen.

Let op! Stuur het pakketje retour naar:

T.a.v. FIB Boutique, Hoogstraat 75, 4251CJ, Werkendam